Femeie cu un copil în brațe, lovită de mașină

Femeie cu un copil în brațe, lovită de mașină

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, căpitan Ciprian Sfreja, a anunțat că o persoana de sex feminin a fost lovita de un autoturism pe raza localitatii Viștea.

S-a deplasat un echipaj SMURD si un echipaj de la serviciul de Ambulanță Brașov. Din păcate, persoana accidentată  este in coma si a fost transportata la spital la Fagaras și va fi transferata la spital la Brasov”, spune Ciprian Sfreja.

Detalii incredibile am primit ulterior. Femeia avea in brate un copil de aproximativ un an. Din fericire, copilul nu patit nimic, dar a fost si el transportat la spital pentru investigatii suplimentare.

„In data de 23.12.2018 in jurul orelor 20,40 un barbat in varsta de 20 ani din Vistea de Jos a condus un autoturism pe raza localitatii, iar in dreptul imobilului cu nr 131 a surprins si accidentat o femeie in varsta de 20 ani care era angajata in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a pietonului si ranirea usoara a unui copil de 1 an, pe care femeia il transporta in brate, ambele persoane fiind transportate la spital. Conducatorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ. Impotriva lui s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 ore, urmand ca instanta sa dispuna masurile ulterioare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Alte articole:   Licitația pentru salubrizarea Brașovului, anulată din nou
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap