Se deschide oficial sezonul de schi în Poiana Brașov

Se deschide oficial sezonul de schi în Poiana Brașov

Poiana Braşov marchează duminică, 23 decembrie, deschiderea oficială a sezonului de schi.

Organizatorii îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă, dar și pe turiști, cu lecții de schi gratuite, concerte, show de lasere și bineînțeles cadouri pentru cei mici aduse chiar de Moş Crăciun.

Unul dintre cele mai aşteptate momente va fi spectacolul oferit de coborârea pârtiei Bradul cu făclii, de către reprezentanţii şcolilor de schi din Poiana Braşov, alături de Salvamont şi Jandarmeria Montană.

Cu mic, cu mare suntem bucuroși să vă avem aproape!

Haideți să ne vedem pe pârtie la o porție de schi!

Pentru cei ce vor să se alăture familiei de iubitori ai sporturilor de iarnă avem lecții de schi gratuite!

Te invităm pe 23 decembrie 2018, între orele 10:00 -12:00, la baza pârtiei Bradul pentru înscrierile la grupele de schi.

Școlile de schi partenere: Ana Hotels ski school, Alpin ski academy, Teleferic ski school și Royal Compass ne ajută cu lecțiile de schi de pe pârtia Bradul între: 12:00 – 13:30 și 15:00 – 16:30.

*Echipamentul și skipass-ul nu este inclus.

Trupa PAM PAM adica Pia, Vio și Kito, Pampam pinguinul și Bum Bum, ursulețul panda cantă, dansează și ne arată cât de minunată e viața de copil! O întâlnire de neuitat între orele 12:00 -13:00.

Vine, vine Moș Crăciun cu daruri și activități distractive pentru toți copii de pe pârtie!

DJ Stanciu va încălzi atmosfera cu muzică antrenantă!

Laser Show și parada școlilor de schi/snowboard, salvamont și jandarmeria montană ne luminează zăpada printr-o coborâre de poveste începând cu ora 17:00! Zăpada ne așteaptă!”, anunță organizatorii pe pagina de facebook.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via