„Un ceai cald – O vorbă bună”, astăzi, în zona Gării Brașov

„Un ceai cald – O vorbă bună”, astăzi, în zona Gării Brașov

Astăzi, între orele 10.00-12.30, Direcția de Asistență Socială (DAS) Brașov desfășoară în zona Gării Brașov campania de informare „Un ceai cald – O vorbă bună”.

Campania se înscrie în Planul anual de acțiune al Direcției de Asistență Socială Brașov și are drept scop informarea comunității locale și a persoanelor aflate într-o situație de risc social cu privire la serviciile oferite persoanelor fără adăpost în cadrul Adăpostului de Noapte, Centrului de Zi de Informare și Consiliere pentru Persoane fără Adăpost, Centrului Rezidențial pentru Persoane fără Adăpost și Cantinei de Ajutor Social.

„Ne dorim să prevenim situațiile în care persoanele fără adăpost dorm pe străzi, în pasaje subterane, în gară sau în alte locuri similare, în special în perioada sezonului rece. Pentru a răspunde nevoilor speciale pe care le au persoanele fără adăpost, în municipiul Brașov sunt organizate servicii sociale care oferă sprijin de specialitate pentru reintegrarea socială și depășirea situațiilor de risc, într-o locație amenajată special pentru acest scop, situată în Brașov, Str. Zizinului nr. 126 C”, a precizat purtătorul de cuvânt al DAS, Monica Chelban.

Acțiunea este desfășurată de către angajați ai Centrului Servicii pentru Prevenirea Marginalizării Sociale și ai Centrului Asistență Socială Comunitară din cadrul Direcției de Asistență Socială Brașov. Astfel, ceaiul cald va fi însoțit de vorbe bune care să ofere suportul necesar celor care au nevoie de ajutor, iar comunitatea să știe să-i ajute pe cei care se confruntă cu o situație concretă.

Alte articole:   Guvernul a aprobat o hotărâre prin care dă 1,4 miliarde lei către primării. Ce bani primesc localitățile din Brașov

Foto: arhiva/adevarul.ro

Loading...
  1. Uite o vorba buna: Dragnea, Dancila et Co, LA PUSCSRIEEEEE!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap