blog-logo

Mama din Lisa care și-ar fi ucis bebelușul, judecată în libertarte

Mama din Lisa care și-ar fi ucis bebelușul, judecată în libertarte

Femeia de 29 de ani din comuna Lisa, reținută, pe 5 decembrie, pentru 24 de ore, sub acuzația de omor calificat săvârșit asupra unui membru de familie, a fost eliberată din arestul I.P.J. Brașov.

Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurorul de caz, iar instanța a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, începând cu 6 decembrie, față de inculpata cercetată pentru omor calificat săvârșit asupra unui membru de familie.

Pe durata controlului judiciar, I.A. va avea de respectat câteva măsuri impuse de judecător, cum ar fi să anunțe schimbarea domiciliului, să se prezinte regulat la poliție ori să nu părăsească o anumită zonă teritorială.

„În baza art.215 Cod procedură penală pe timpul cât se află sub control judiciar inculpata I.A. trebuie să respecte următoarele obligaţii: a. să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; b. să informeze de îndată Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov sau instanţa în faţa căreia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c. să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa conform programului de supraveghere întocmit de către acesta sau ori de câte ori este chemată; d. să nu depăşească fără încuviinţarea Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov sau a instanţei în faţa căreia se află cauza limita teritorială a comunei Lisa, județul Braşov. e. să nu se apropie de martorii (…) şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect”, se menționează în decizia judecătorului de drepturi și libertăți al Tribunalului pentru Minori și Familie din Brașov.

Procurorii de caz au atacat hotărârea, urmând ca dosarul să fie soluționat de instanța superioară, adică de Curtea de Apel Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate