Marius Dunca, dezamăgit de plecarea celor doi deputați

Marius Dunca, dezamăgit de plecarea celor doi deputați

Astăzi, doi parlamentari care au candidat și au fost aleși în Parlament pe lista PSD au optat să părăsească partidul. Gestul lor mă dezamăgește pentru că decizia lor de astăzi este o trădare a partidului care i-a trimis în Parlament.

Este o trădare a unei echipe politice care i-a susținut și care i-a propulsat în funcțiile pe care le ocupă astăzi. Este regretabil ca  au ales un drum diferit.

Nu cunosc motivele care stau in spatele deciziei lor, dar ce va pot spune este ca PSD Brasov ramane in continuare o echipa unită care va reusi sa obtină rezultate pozitive indiferent de gestul pe care l-au făcut doi dintre colegii noștri.

 • Marius-Alexandru Dunca
 • Președintele PSD Brașov
Loading...
 1. Dunca este principalul vinovat de tensiunile din PSD Brasov. Mihaci și Popa au încercat să discute cu președintele Dragnea, dar, până să se schimbe ceva, nu au mai suportat corupția și nesimțirea lui marius Alexandru Dunca. Rușine, Dunca! Ai distrus o echipă frumoasă!

  Reply
 2. Mai mare mafiot decat M. Popa nu a avut PSD-ul. A distrus toate partidele pe la catre a trecut. De fapt , doar la PNL si UDMR nu a ajuns inca. Cine se aseamana se aduna. Nicio paguba , au mai scapat de un corupt penal.

  Reply
 3. Constantin Nita un mare escroc si un slab politician a educat foarte bine un alt mare escroc in devenire si un foarte slab politician, Marius Dunca. Romania a avut politicieni slabi si foarte slabi dupa 1989 iar noua generatie nu face exceptie. Cei mai batrani multi dintre ei sunt foarte bogati, iar cei mai tineri, vezi Marius Dunca, cauta cu orice pret sa isi depaseasca inaintasii in hotie, minciuna si coruptie, doar pentru a se imbogatii… Pacat ca astfel de specimene de politicieni gen Marius Dunca & co, isi transmit genele mai departe in timp facand copii…deh..se gasesc femei proaste facute gramada gen Nita Leana Monica, care sa le dea nastere unor astfel de progenituri…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via