CNAIR începe să deconteze facturi pentru lotul Predeal – Cristian al autostrăzii

CNAIR începe să deconteze facturi pentru lotul Predeal – Cristian al autostrăzii

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere decontează facturi pentru lucrările autostrăzii Comarnic-Brașov.

Potrivit Registrului de Plăţi al CNAIR, Alpenside primeşte aproximativ 3 milioane lei pentru proiectare şi execuţie autostrada Bucureşti-Braşov, Tronson Comarnic-Braşov, lot 2 sector Predeal-Cristian-6 km autostradă şi drum de legătură.

În primăvară, Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructuri Rutiere, a emis autorizaţia de construcţie pentru primii km din autostrada Comarnic-Braşov. Constructorii autostrăzii Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi drum de legătură, în lungime 6,3 km (autostrada) + 3.7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median) au termen 6 luni pentru proiectare şi 24 luni pentru finalizarea lucrărilor.

„Dacă nu apar probleme, în toamna anului 2020 se vor finaliza lucrările pentru primii km din autostrada Comarnic-Braşov. Autorizaşia de construcţie a fost eliberată în luna martie”, explicat Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

Anul trecut, CNAIR a semnat contractul cu asocierea SC Alpenside SRL – SC Secialist Consulting SRL, preţul fiind de 118 milioane de lei, fără TVA, respectiv 30 de milioane de euro cu tot cu TVA, iar procedura de licitaţie a fost demarată în iulie 2015.
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate