Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Casa Armatei

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Casa Armatei

Absolvenţii din promoţia 2018 care încă nu şi-au găsit un loc de muncă au şansa de a intra pe piaţa muncii braşovene, în cadrul bursei locurilor de muncă destinate lor, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov.

Evenimentul va fi organizat în data de 19 octombrie, cu începere de la ora 9.00, la Casa Armatei, Str.Mureşenilor, Nr.29.

Bursa locurilor de muncă petru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare, pe termen mediu și lung.

Angajatorii din Braşov se pot înscrie la Bursă

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă îi invită pe patronii care au locuri vacante să-şi înscrie ofertele pentru a participa la Bursă.

Pentru asta, trebuie să trimită oferta de locuri de muncă vacante la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresele de e-mail: maria.micu@bv.anofm.ro, sau ajofm@bv.anofm.ro, în care să menţioneze opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun, cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.

Lista firmelor care doresc să participe la acest târg de joburi destinat absolvenților va rămăne deschisă până în data de 16 octombrie 2018, ora 16.00.

Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism

Informații suplimentare se pot obține la telefon 0268/416.879 sau 0268/411.960, int.102 sau 113.

Participarea agenților economici la bursa locurilor de muncă este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în mod direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.