Promo Rally face spectacol în centrul Prejmerului

Promo Rally TOTAL powered by SDS – SAFE | driving school continuă, cu etapa a doua din sezonul 2018 – 2019, desfășurată în premieră pe un circuit stradal la Prejmer, în 20 – 21 octombrie 2018.


Foto: 
Ana Maria Florea

Competiția brașoveană dedicată amatorilor s-a bucurat de aprecieri și o participare numeroasă la debutul de sezon, iar organizatorii au pregătit noi surprize pentru etapa a doua, alergată pe un circuit stradal, în localitatea Prejmer.

Autoritățile locale și-au arătat deschiderea pentru găzduirea competiției și promit un public numeros, împreună cu surprize pentru cei prezenți. Întrecerea de la Prejmer va fi în premieră desfășurată pe parcursul a două zile, cu o avanpremieră în ziua de sâmbătă, când spectatorii prezenți se vor putea bucura de demonstrații de îndemânare oferite de piloți profesioniști, pe un mini-circuit amplasat în fața Primăriei din Prejmer. Concursul propriu-zis se va desfășura doar în ziua de duminică, atunci cand sunt programate 3 manșe, una de antrenament și două de concurs.

Având în vedere configurația traseului stradal, etapa va avea un număr de înscriși limitat la 55, iar o noutate în privința regulamentului o reprezintă apariția clasei 4, unde vor fi încadrate autovehiculele de tip prototip, sau cele cu propulsoare de peste 2200 cmc, care prezintă modificări menite să crească performanțele. Pentru etapele stradale însă, mașinile neînmatriculate nu vor putea participa.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.