Anchetă dificilă în cazul șoferului fugar care a provocat un accident în Tractorul

Anchetă dificilă în cazul șoferului fugar care a provocat un accident în Tractorul

Polițiștii brașoveni continuă cercetările pentru identificarea și prinderea șoferului fugar din cartierul Tractorul, care  duminică seară, a provocat un accident, apoi a fugit cu autoturismul, cu numere de Polonia, a fost urmărit în trafic  de poliţişti, după care a părăsit maşina pe care o conducea şi a dispărut.

Ancheta este dificilă, deoarece în urma verificărilor efectuate cu ajutorul partenerilor internaționali, polițiștii au stabilit că numărul de înmatriculare de pe plăcuțele montate pe autoturismul abandonat de șoferul fugar figurează în bazele de date ca fiind atribuit altui autovehicul. Astfel, se fac cercetări și pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, cu număr fals.

Totodată, oamenii legii fac verificări pentru a stabili dacă mașina era furată.

În acest sens, polițiștii criminaliști lucrează la identificarea unei serii de șasiu, conform purtătorului de cuvânt al IJP Brașov.

Șoferul căutat a fost oprit de un echipaj de Poliţie, pe bulevardul Gării, iar când politiştii i-au cerut să coboare pentru testarea privind prezenţa alcoolului în aerul expirat, acesta a demarat cu maşina.

În timpul urmăririi, șoferul a intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în mers, însă și-a continuat deplasarea până pe strada General Mociulschi, unde a abandonat autoturismul și s-a făcut nevăzut.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   “AiureA'n Parc” scoate la aer noi fapte bune pentru comunitatea brașoveană, în parcul din Centrul Civic
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.