Cui aparţine canalul care a avariat aseară mai multe maşini în Braşov

Cui aparţine canalul care a avariat aseară mai multe maşini în Braşov

Scandal monstru, nervi, șoferi care la ceas de seară se văd nevoiți să-și schimbe cauciucurile din cauza unui canal nesemnalizat.

24.09.2018, ora 9.20 „Canalul este al Telekom. Colegii de la Poliția Locală i-au invitat astazi pe cei de la Telekom și pe cei de la firma care trebuia să execute lucrările de refacere, pentru a vedea care dintre cele două firme se fac vinovate de aceasta situație și pentru a-i sancționa pe cei vinovați”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

„La solicitarea Poliției Locale, azi-noapte, în jurul orei 23.30, angajații Companiei Apa Brașov au montat împrejurul căminului două mijloace de semnalizare a lucrărilor de drum, unul pentru ocolire, altul care anunța că este «Drum în lucru», deși acest lucru nu intra în atribuțiile noastre”, a precizat Saviana Russu, purtătorul de cuvânt al Companiei Apa.

23.09.2018, ora 21.29 Totul are loc și la această oră în giratoriul de la intersecția străzilor Vlahuta – Garii – Harmanului.  Cel puţin şapte masini cu cauciucurile taiate intr-o gura de canal.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii. Responsabilitatea pentru drumurile publice din municipiul Braşov o are Primăria, dar în acest caz vor trebui să îşi asume cei care au lăsat canalul în această stare.

Mai multe informaţii probabil vom primi luni din partea poliţiştilor şi ai reprezentanţilor Primăriei Braşov.

„Se fac documente constatatore pentru avariile suferite de cele şapte masini, in lucrarea care ar fi fost nesemnalizata de pe partea carosabila. In cazul in care nu sunt despagubiti de catre cei responsabili pentru lucrare sa se poata adresa instantei”, spun poliţiştii.

Loading...
 1. Aaaaaa, Telekom? Pacat ca nu am trecut aseara pe acolo.

  Reply
 2. Pentru cei ca care șofăm zilnic prin oraș, conducători RAT, taximetriști, curieri, distribuitori de pizza, ca să nu mai vorbesc de mașinile de intervenție de la Poliție, Pompieri, este un adevărat coșmar!
  Aș fi vrut să fac un top al străzilor cu cele mai multe canale neaduse la nivel cu carosabilul, însă am constatat că mai toate străzile au aceste capcane auto.
  Printre stăzile care au foarte multe asemenea canale și care efectiv nu pot fi evitate fără riscul unor accidente se numără, pe lângă mai sus menționata stradă Carierei, străzile din cartierul Bartolomeu Nord: Agricultorilor, Lanurilor, Gh. Doja și Molnar Janos.
  Tot în Bartolomeu Nord, în Avantgarden, strada Pelicanului s-a transformat în dâmburi…
  Pe strada De Mijloc sunt câteva canale, la intersecțiile cu Școlii și Morii, chiar pe mijlocul străzii, de le iei din plin și de pe artera principală și din cele secundare, când traversezi înspre strada Lungă.
  De curând s-a asfaltat Dobrogeanu Gherea/dealul, dar cele 2 imposibil de evitat guri de canal din dreptul Troiței, tot nereparate au rămas..
  Pentru cei care aveți de lăsat copiii la Șaguna, ei bine, dacă intenționați să ”o scurtați” pe ulița Trotuș, puteți să o facți numai dacă sunteți posesori de șenilate! Pietrele de râu din ”carosabil” o să vă termine tot ce înseamnă direcție-suspensie-cauciucuri!!!
  Oare cât timp trebuie să ne mai rupem mașinile în aceste denivelări mai mici dar mai ales mai MARI până să fie reparate?!
  Cine este responsabil pentru această bătaie de joc la adresa tuturor categoriilor de șoferi???

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate