Nouă firme se luptă pentru întreţinerea și repararea străzilor din Braşov

Nouă firme se luptă pentru întreţinerea și repararea străzilor din Braşov

Licitaţia privind întreţinerea şi repararea drumurilor din Braşov a avut ca termen limită de depunere a ofertelor data de 18 septembrie.

Licitaţia a fost împărţită în două loturi, pentru care au fost depuse nouă oferte. Pentru Lotul I au fost depuse cinci oferte (4 firme din județul Brașov și una din Covasna) și patru oferte pentru Lotul II (3 firme din județul Brașov și una din Covasna).

Lotul I cuprinde partea nordică a oraşului, delimitată de străzile Zizinului, Toamnei, Mihail Kogălniceanu, Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – str. Al. I. Cuza), str. Al. I. Cuza, Avram Iancu, str. Stadionului (sector str. Avram Iancu – str. Lungă) şi Calea Făgăraşului.

În acest lot sunt incluse toate elementele geometrice ale străzilor Zizinului, Toamnei şi Mihail Kogălniceanu, inclusiv intersecţiile.

Valoarea minimă a acestui contract este de la 41.501.431 de lei, până la maxim 190.836.457,60 de lei, pentru următorii patru ani.

În Lotul II sunt incluse străzile din jumătatea sudică a municipiului, perimetrul fiind delimitat de străzile Zizinului, Toamnei, Kogălniceanu, Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – Al.I.Cuza), Al.I.Cuza, Avram Iancu, Stadionului (sector Avram Iancu – str.Lungă), Calea Făgăraşului.

În cel de-al doi-lea lot se includ toate elementele geometrice ale străzilor: Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – str.Al.I.Cuza), str.Al.I.Cuza, Avram Iancu, Stadionului (sector str.Avram Iancu – str.Lungă), Calea Făgăraşului, inclusiv intersecţiile.

În cazul acestui lot, valoarea minimă a contractului de patru ani a fost estimată la 49.691.905,30 de lei, fără TVA, iar cea maximă la 228.512.639 lei, fără TVA.

Obiectul acestei proceduri este de a încheia un acord-cadru, pentru o perioadă de 4 ani, cu maxim 3 agenți, pentru asigurarea lucrărilor de întreținere a drumurilor, construcții de drumuri și reparare a drumurilor.

Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut.

Foto: arhiva

Loading...
  1. And the winner is…………. Vectra!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate