Se reia tradiţia competiţiilor de tenis de la Baza Olimpia

Se reia tradiţia competiţiilor de tenis de la Baza Olimpia

După aproape cinci ani Baza Sportivă Olimpia, redeschisă în luna iunie, va găzdui primul turneu de tenis de la Braşov, unul de categorie Futures.

Astfel, în perioada 31 august –  9 septembrie, la Baza Sportivă Olimpia va avea loc Turneul Internațional de Tenis Masculin Selgros Cup Brașov.

Turneul este organizat de către Federația Română de Tenis, în parteneriat cu Consiliul Județean Brașov. Premiile în valoare de 15.000 de dolari vor fi asigurate de FRT împreună cu sponsorii, dar și de Consiliul Judeţean Braşov  va asigura o parte din finanţare, respectiv suma de 31.035 de lei.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor, în urma unei discuții cu fostul tenisman Dumitru Hărădău, a hotărât reluarea acestui eveniment sportiv.

„Organizarea acestui turneu a apărut încă de la momentul în care am redeschis baza Olimpia, acum aproape două luni. Atunci alături de noi s-a aflat domnul Dumitru Hărădău, cel care mulţi ani a fost director al turneului şi am redeschis o discuţie în acest sens. Sperăm ca de acum încolo să păstrăm la Braşov acest turneu şi să îl organizăm anual“, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Gabor.

Turneul de tenis de la Olimpia a fost organizat prima dată în 1996 sub forma unui eveniment sportiv adresat celor mai buni jucători din România. Ulterior el a devenit internațional. Ultima ediție a avut loc în 2014.

Alte articole:   Spania, exclusă din zona galbenă. Olanda și Egipt, măsuri suplimentare pentru români

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate