VIDEO Două zile de sărbătoare la Zărnești. Sava Negrean Brudaşcu, Mirabela Dauer şi Lidia Buble, la Festivalul „Floare de Colţ”

VIDEO Două zile de sărbătoare la Zărnești. Sava Negrean Brudaşcu, Mirabela Dauer şi Lidia Buble, la Festivalul „Floare de Colţ”

Unul dintre festivalurile cu cea mai lungă tradiție din zonă și cea mai importantă sărbătoare a Zărneștiului, Festivalul “Floare de Colț”, se va desfățura în cadrul a două zile de sărbătoare, cu prilejul Zilelor Oraşului.

Evenimentul, ajuns la cea a 40-a ediție, va avea loc anul acesta în zilele de 11-12 august 2018, după ce a fost amânat din cauza vremii în luna iulie .

Festivalul aduce pe scena amplasată pe stadionul Torpedo, numeroase ansambluri folclorice din zonă, dar și invitați, soliști de seamă ai muzicii populare și ușoare românești, precum Valentin Sanfira, Sava Negrean Brudașcu & taraf, Mirabela Dauer, Direcția 5, dar și Lidia Buble .

Evenimentul debutează sâmbătă, 11 august, la ora 17.00, cu recitaluri de muzică ușoară și folk, fiind urmat duminică 12 august, de la ora 12.00, de o paradă a costumelor populare din zona Țării Bârsei, în Centrul Orașului Zărnești.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Orașului Zărnești.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via