Consiliul Județean Brașov dă, iar, cu mucii în finanțarea unor evenimente de sport

Consiliul Județean Brașov dă, iar, cu mucii în finanțarea unor evenimente de sport

Consiliul Județean Brașov s-a făcut de râs (se pare că nu suficient, și ne întrebăm dacă nu cumva au existat altfel de interese) în ceea ce privește modul cum a aplicat propriul program de finanțare a evenimentelor sportive.

Foarte lăudabil este faptul că edilii județeni au decis să aloce bani către activitățile sportive, bine ar fi să fie direcționați către cele de masă…  După ce newsbv.ro a semnalat greșeli grave în acordarea finanțărilor,  administrația județeană a anulat o sesiune de finanțări și a organizat o doua sesiune.

Culmea este că, după ce au fost aprobate la finanțare evenimentele sportive și în această a doua sesiune, pe ordinea de zi joi a Consiliului Județean apare un punct prin care mult controversata Federație de Tenis este cadorisită cu o sumă la care asociațiile sportive nici măcar nu visează: 31.035 lei. Exact atât, niciun șfanț în plus sau minus.

În acest context, (ne) întrebăm ce interese – evident dezinteresate – au cei care au promovat un astfel de proiect de hotărâre de Consiliul Județean, de ce Federația de Tenis are parte de un tratament preferențial la finanțarea proiectelor pentru un eveniment obscur în ceea ce privește tenisul românesc, cine are de câștigat din vrăjeala asta și cine este atât de disperat să ocolească acel ghid de finanțare a evenimentelor sportive din județul Brașov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via