Conducerea ALDE Predeal, demisă pentru „un nou proiect”

Conducerea ALDE Predeal, demisă pentru „un nou proiect”

Secretarul coordonator ALDE Brașov, Enea Dorin Dumitru, a prezentat la Predeal decizia de dizolvare a conducerii filialei ALDE din Predeal și respectiv validarea noii echipe de conducere, ce îl are drept președinte pe Bogdan Șerban Ionescu Berechet și vicepreședinte pe Costel Frentiu.

Din biroul politic ALDE Predeal mai fac parte: Izbasoiu Mihai, Popescu Sustereanu Dragoș Ion, Dragoș Filip, Ivan Dan Constatin, Robe Sergiu, Irimie Marcel, Cherhat Ioan, Popescu Dorina – trezorier, Man Alina Monica – secretar.

Bogdan Șerban Ionescu Berechet a declarat că: „proiectul ALDE pentru Predeal necesită o echipă puternică și eficientă, capabilă să le ofere predelenilor o viață mai bună”, și că dorește să se implice în continuarea proiectelor de dezvoltare a orașului. De asemenea, una dintre prioritățile noii conduceri va fi o mai bună colaborare între administrația publică locală și agenții economici.

Noi alegeri s-au făcut atât în cadrul Organizației de Femei ALDE Predeal, unde a fost aleasă drept președinte Maria Cojocaru, precum și la nivelul Organizației de Tineret ALDE Predeal, președintele ales fiind Alin Raul Man.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.