Programul Festivalului Musica Barcensis – luna august

Programul Festivalului Musica Barcensis – luna august

Aproape 3.000 de spectatori și 400 de artiști au participat la cele 10 concerte care au avut loc deja la Festivalul Musica Barcensis, în luna iulie 2018, în bisericile evanghelice fortificate din Brașov și împrejurimi.

În luna august ne așteaptă concerte variate, în fiecare weekend, polul central al concertelor de duminică mutându-se la biserica evanghelică fortificată din Prejmer, inclusă în patrimoniul UNESCO, cu o acustică de excepție.

Cele 8 concerte din august aduc în prim plan artiști consacrați (Ansamblul Cantate Domino), ansambluri cunoscute și premiate (The Chamber Music Project, Cvartetul Arcadia), muzicieni internaționali și combinații mai puțin obișnuite de instrumente (Tehran Recorder Atelier – Iran și duoul format din Marko Dzomba – Serbia, și Ioan-Dragoș Dimitriu – Austria), concerte educative cu și pentru copii (The Fernandez Family – trio pian, orgă, vioară și Bucharest Winds Ensemble, cu povestea simfonică “Petrică și Lupul”).

Festivalul se încheie în 26 august, la Prejmer, cu concertul aniversar Jugendbachchor, ce sărbătorește în acest an 25 de ani de la înființare.

Festivalul Musica Barcensis este și în luna august un prilej pentru spectatorii de toate vârstele de a evada din cotidian și de a petrece un timp de calitate în compania muzicii, în spațiile gotice sau clasiciste ale bisericilor fortificate din Țara Bârsei.

Intrarea la toate concertele este liberă.

Programul Festivalului Musica Barcensis – Ediția a IX-a, luna august

  • 4.8. Hărman – The  Chamber Music Project – ora 18:00
  • 5.8. Prejmer – Cantate Domino – ora 17:00
  • 11.8. Cristian – Tehran Recorder Atelier din Iran – ora 18:00
  • 12.8. Prejmer – Duo saxofon și orgă – Marko Dzomba / Dragoș Dimitriu  – ora 17:00
  • 18.8. Râșnov – The Fernandez Family – ora 18:00
  • 19.8.  Prejmer – Cvartetul Arcadia – ora 17:00
  • 25.8. Sf. Martin – Bucharest Winds Ensemble – ora 19:00
  • 26.8. Prejmer – Jugendbachchor & Capella Coronensis – ora 17:00
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via