Produse naturale de la producători locali în cadrul evenimentului „Brașovul mănâncă sănătos”

Produse naturale de la producători locali în cadrul evenimentului „Brașovul mănâncă sănătos”

Sâmbătă, 4 august, la Centrul Leia (Calea Bucureşti nr. 54) începând cu ora 12.00, are loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Brașovul mănâncă sănătos”

În cadrul evenimentului va fi organizat un târg de produse naturale de la producători locali, ateliere de gătit, degustare de produse și tombolă din oră în oră cu produse oferite de expozanți.

„Gătim cu iubire, armonie şi fericire. La acest târg aveţi posibilitatea să găsiţi cele mai bune produse din zona Braşovului, cât mai naturale posibil, venite direct din gospodării. Veţi găsi o gamă variată de alimente începând de la germeni până la cârnaţi de casă, brânzeturi, gemuri, până la vin, dulciuri, miere, dar şi creme naturale şi cristale. Vom avea chiar şi o degustare de vinuri, de asemenea o tombolă, cu premii surpriză”, a declarat organizatorul evenimentului, Oana Gâtlan.

Intrarea la târg este liberă.

Cei care doresc să învețe să mănânce sănătos și variat, pot participa la unul din cele trei ateliere de gătit care vor avea loc la orele 16.00 şi 18.00, contra sumei de 15 lei.

Seara se va încheia cu un concert folk de două ore, oferit de cunoscutul artist Tică Lumînare. Costul biletului la concert va fi 20 lei.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via