DN73A va fi închis la Zărnești!

DN73A va fi închis la Zărnești!

Drumul spre Zărnești va fi închis sâmbătă, 4 august, anunță DRDP Brașov, în intervalul orar 9:00 – 19:00. Se vor executa lucrări de înlocuire a plăcilor de beton armat la trecerea de nivel cu calea ferată. Traficul va fi deviat pe DJ 112 E, între Tohanul Nou si Tohanul Vechi, a anunțat prutăptorul de cuvânt al instituției, Robert Elekes.

„Lucrarile se fac impreuna cu cei de la calea ferata. Ei schimba dalele de beton dintre sine si noi refacem racordul cu drumul, adica geometria drumului, ca sa nu mai fie diferenta aceea mare intre asfalt si calea ferata.
Într-adevar, stim ca si pe Rasnov -Bran este destul de greu din cauza lucrarilor de modernizare si va fi un disconfort ca oamenii mai ocoleau pe Zarnesti, dar din pacate nu mai puteam amana lucrarea tocmai din cauza valorilor crescute de trafic. Din ce in ce mai multe masini erau avariate la trecerea asta”, a precizat Elekes.

 

Loading...
  1. Noaptea, domnilor! Noaptea se fac reparatiile. Nu in weekend, intr-o zona tranzitata de turisti fara posibilitate de varientare viabila. E o gluma devierea totala a traficului pe la Tohanu Nou ….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via