Răzvan Popa: Vasile Siegfried Mureșan își plătește locul pe listele PNL cu o lungă listă de minciuni

Răzvan Popa: Vasile Siegfried Mureșan își plătește locul pe listele PNL cu o lungă listă de minciuni

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susține că atacul lansat de eurodeputatul Vasile Siegfried Mureșan la adresa premierului Viorica Dăncilă, aflat la Bruxelles, este doar prețul plătit de acesta, pentru locul pe lista PNL la viitoarele alegeri europarlamentare.

„Domnul Mureșan s-a gândit să comenteze pe marginea vizitei premierului Dăncilă la Bruxelles, fără a avea de fapt habar de agenda acesteia și înșiruind o listă lungă de minciuni. Scopul lui Vasile Siegfried Mureșan este acela de a fi util PNL, în schimbul locului primit pe lista liberalilor pentru europarlamentarele de la anul. Precum majoritatea eurodeputaților care își au rădăcinile de facto în defunctul PDL și Vasile Siegfried Mureșan și-a făcut un titlu de glorie din denigrarea propriei țări de la Bruxelles. PNL este pe un drum greșit de foarte mult vreme, iar acceptarea unor astfel de oameni în rândurile liberalilor arată că acest drum este fără întoarcere”, susține Răzvan Popa.

Loading...
  1. Razvan Popa traieste pe alta planeta. In loc sa ia atitudine pentru distrugerea democratiei de catre PSDragnea nu stie cum sa-i cante in struna acestui infractor.
    Eu cred ca Razvan Popa si PSD este pe un drum gresit de cand la conducerea acestui partid a ajuns acest condamnat penal Liviu Dragnea.

    Reply
  2. Razvan Popa face ceva in PE sau doar da comunicate de presa? Ca sa fie util PSD, sa mai pape ceva dupa terminarea mandatului.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via