Trebuie sa cunosti aceste reguli inainte sa porti gene false!

Trebuie sa cunosti aceste reguli inainte sa porti gene false!

Genele false pot fi intimidante pentru fetele ce nu le-au folosit pana acum in rutina lor de beauty. Acestea iti ofera un look intens, chiar dramatic si par destul de complicat de aplicat.

Dar daca ideea de gene false te intriga, trebuie sa iti faci curaj si sa le dai o sansa. Oricine le poate purta – trebuie doar sa respecti cateva reguli si sa te asiguri ca rezultatul este spectaculos. Iata care sunt aspectele esentiale care stau la baza unui machiaj perfect.

Taie genele false

Pentru ca genele sa arate cat mai natural, trebuie sa te asiguri ca acestea au lungimea potrivita pentru ochii tai. In general, lungimea initiala a genelor false este putin mai mare, astfel incat sa se potriveasca tuturor formelor si marimilor de ochi. Cu toate acestea, exista o regula de aur pe care trebuie sa o respecti: nu le taia niciodata coltul interior, ci pe cel exterior.

Pregateste-ti genele naturale

Inainte de a aplica gene false, este recomandat sa le oferi atentie si ingrijire genelor tale naturale. De asemenea, pentru rezultat profesional, specialistii recomanda sa aplicam un strat de mascara; astfel, vei crea baza genelor false si nu se va mai remarca diferenta dintre acestea si cele naturale.

Nu folosi prea mult lipici

Desi pare ca daca vei folosi mai mult lipici, genele se vor fixa mai bine, lucrurile nu stau deloc asa. Trebuie sa aplici un strat foarte fin de-a lungul benzilor si, daca simti nevoia, poti sa adaugi o cantitate putin mai mare pe cele doua extremitati. Astfel, te asiguri ca lipiciul nu va curge si nu se va vedea, detalii care ar putea sa iti ruineze intreg machiajul.

Asteapta sa se usuce lipiciul

Nu aplica niciodata genele false imediat ce ai aplicat lipiciul. Asteapta 30 de secunde ca acesta sa se intareasca, dar nu mai mult de atat, pentru a fi inca suficient de fluid. Acest lucru iti ofera mai multa precizie.

Aplica genele corect!

Atunci cand aplici genele false nu inchide niciodata ochii! De asemenea, pentru o precizie mai mare, este recomandat sa iti asezi oglinda pe masa si sa privesti in ea de sus. Astfel, vei avea o perspectiva mult mai buna, iar rezultatul va fi cel pe care ti l-ai dorit.

Aplica genele false imediat deasupra genelor

Pentru acest ultim pas, va trebui sa gasesti un echilibru destul de delicat. Nu vrei sa existe o distanta prea mare intre genele false si cele naturale, pentru ca acest lucru se va vedea inestetic, dar nici sa le lipesti de cele naturale. Trebuie sa gasesti pozitia perfecta! La final, preseaza-le unele de celelalte si foloseste-ti degetele pentru a le oferi o arcuire naturala.

Toate aceste sfaturi sunt suficiente pentru a purta genele false ca o adevarata profesionista. Acum te simti destul de increzatoare pentru a incerca acest artificiu de infrumusetare? Poti sa fii sigura ca, odata ce le-ai incercat, nu vor mai lipsi din trusa ta de produse cosmetice.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate