De ce s-a abținut UDMR la votul final din Senat la modificarea Codului Penal

De ce s-a abținut UDMR la votul final din Senat la modificarea Codului Penal

Deputatul UDMR de Brașov, Ambrus Izabella Agnes, susține cu parlamentarii maghiari nu ar susține noile modificări din Codul Penal, motiv pentru s-a abținut de la votul final din Senat.

Iată motivele pentru care, spune Ambrus, UDMR nu susține noile modificări ale Codului Penal:

 1. eliminarea articolului privind neglijența în serviciu.
 2. introducerea vreunui prag pentru infracțiunea de abuz în serviciu
 3. micșorarea pedepsei maxime cu închisoarea pentru abuzul în serviciu de la 7 la 5 ani.
 4. prevederea potrivit căreia un funcţionar poate fi acuzat de abuz în serviciu numai dacă a obţinut „pentru sine, soţ, rudă sau afini până la gradul al II-lea inclusiv, un folos material patrimonial şi prin acesta cauzează o pagubă certă şi efectivă mai mare decât echivalentul unui salariu minim pe economie.
Loading...
 1. Andreas Philippi iulie 3, 2018, 10:48 pm

  Măi oameni buni din UDMR … NORMAL că nu trebuie susținute acele modificări. Dar atunci de ce (Doamne iartă-mă) nu utilizați un mijloc efectiv ca să vă opuneți??? Aveați posibilitatea de a părăsi ședința => lipsă cvorum.

  Voi probabil nu realizați cât rău faceți oamenilor pe care (ar trebui să) îi reprezentați … prin lipsa asta de coloană vertebrală dusă la extrem.

  Reply
 2. Uite asa mic cum e, UDMR a facut in zeci de ani mai mult rau natiunii decat tavalugul rusesc. Iar azi face lucrarea Rusiei via Budapesta.

  Reply
 3. Dansa a facut si inca face parte din comisia speciala lui Iordache acolo de ce nu a votat împotriva acestor amendamente cum au ajuns ele im forma asta ? De ce au trecut de comisia in care era si ea?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.