Hoți prinși în flagrant de polițiști

Hoți prinși în flagrant de polițiști

Politistii au prins in flagrant, la finele săptămânii trecute, doua persoane, in varsta de 34, respectiv 19 ani, in timp ce sustrageau fara drept mai multe bunuri din incinta unui supermarket din municipiul Brasov.

Ulterior, in jurul orelor 14.00, politistii, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, au efectuat o perchezitie la domiciliul unuia dintre suspecti, context in care au identificat mai multe bunuri cu privire la care exista suspiciunea ca au fost sustrase.

„Din probele administrate in cauza a rezultat ca, in intervalul septembrie 2017 și până în prezent, suspectii, sprijiniti de un alt barbat in varsta de 33 ani, au sustras mai multe bunuri din incinta unor unitati comerciale de pe raza minicipiului Brasov, fara a achita contravaloarea acestora. De asemenea, s-a stabilit ca, in luna septembrie 2017, suspectii au patruns fara drept in locuinta unor brașoveni, de unde au sustras bunuri in valoare de 5.200 de lei”, a precizat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

Politistii au luat masura retinerii fata de persoanele suspecte pentru savarsirea infractiunilor de furt, respectiv furt calificat. Ulterior, Judecatoria Brasov a dispus masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile, cercetarile fiind continuate, sub coordonarea procurorului, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.