Handbal: Băieții de la ACS Transilvania merg la Baia Mare după medalii!

Handbal: Băieții de la ACS Transilvania merg la Baia Mare după medalii!

O noua finala de Campionat National de Handbal pentru sportivii de la ACS Transilvania Brasov! Dupa ce junioarele II de la Clubul Sportiv Transilvania Braşov au cucerit titlul naţional la handbal, şi au ridicat deasupra capului trofeul ce se acordă Campioanei României, iar cei mai mici handbalisti de la Transilvania, juniorii V,  au fost rasplatiti in turneele finale cu medaliile de aur: fetele la Rm. Valcea si baietii la Turda, a venit randul juniorilor IV sa se “bata” pentru medalii in Turneul Final de la Baia Mare.

Astfel, dupa ce au castigat fara infrangere, turneul semifinal de la Brasov, gazduit de Sala Sporturilor D.P. Colibasi, sportivii antrenati de Titus Donosa si Cristian Filip, vor participa in perioada 13-17 iunie la Baia Mare, la turneul final al Campionatului Național de Handbal masculin Juniori IV. Echipa brasoveana a fost repartizata in grupa B, alaturi de formatiile CSM Ploiesti, LPS Vaslui si LPS Targu Jiu.

„Suntem optimisti. Este o performanta remarcabila, ca din primul an de juniori 4  din campionat, sa ne calificam in Turneul Final si astfel sa intram in lupta finala pentru titlu. Cele mai bune echipe din tara se vor infrunta la Baia Mare. Ne-am pregatit bine, vom aborda fiecare meci in parte cu maxima seriozitate si ne-am propus sa aducem la Brasov o medalie.  Baietii pe care ii antrenez sunt foarte talentati si disciplinati si au reusit iata, intr-un timp scurt de pregatire sa intre in lupta pentru medalii. Ei sunt speranta pentru renasterea handbalului masculin in orasul de sub Tampa, in cadrul Clubului Sportiv Transilvania, unde performanta este la ea acasa. Atât la fete, cat si la baieti, am avut patru echipe calificate in acest an la turneele finale de campionat national. Ne mandrim cu asta! ”, a precizat Titus Donosa, antrenorul principal al baietilor de la ACS Transilvania.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cabinetele de optica medicală Optic House - Consultații oftalmologice de calitate la Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.