Tentativă de sinucidere pe podul de pe ocolitoare. A plonjat 15 metri în gol

Tentativă de sinucidere pe podul de pe ocolitoare. A plonjat 15 metri în gol

O femeie de 33 de ani a încercat să se sinucidă, sâmbătă dimineața, după ce ar fi sărit de pe podul de pe DN 11, la intersecția cu centura ocolitoare a Brașovului, sărind 15 metri în gol.

Potrivit polițiștilor brașoveni, după înregistrarea apelului de urgență la 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C pentru acordarea asistenței medicale.

„ În jurul orelor 3.40 am fost sesizați de Dispeceratul 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 33 de ani, ar fi sărit de pe podul situat la intersecția DN 11 cu centura de ocolire a municipiului Brașov, căzând de la o distanță de aproximativ 15 m pe partea carosabilă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au desfășurat cercetări, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu.

Femeia a fost găsită conștientă, însă a suferit politraumatisme și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Brașov, în stare stabilă.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare din culpă, sub supravegherea procurorului.

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.