Un brașovean care a uitat unde şi-a parcat maşina a plătit scump uitarea

Un brașovean care a uitat unde şi-a parcat maşina a plătit scump uitarea

Un bărbat, de 39 de ani s-a ales cu o amendă usturătoare pentru că nu mai știa ce a făcut cu mașina proprie.

Duminică, în jurul orei 7.00, bărbatul a alertat Poliția cu privire la faptul că, în noaptea de 02/03 iunie, persoane necunoscute i-au furat autoturismul parcat într-un spațiu special amenajat, din zona străzii Pictor Pop, din municipiul Brașov.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului au depistat reclamantul, care era confuz și nu a putut furniza detalii concrete despre aspectele sesizate.

Potrivit procedurilor, oamenii legii au început acțiunile de căutare a autoturismului, iar după câteva ore mașina a fost găsită.

„În urma activităților de căutare a autoturismului, în jurul orei 11.00, acesta a fost găsit parcat, în zona străzii. Cocorului, din municipiul Brașov, fără urme de forțare a încuietorilor sau avariere. Polițiștii au stabilit că reclamantul a fost cel care a condus și parcat autoturismul în zona respectivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Gabriela Dinu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 500 lei, pentru alertarea falsă a organelor de poliție.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.