Motociclist arestat după ce a intrat printre pietoni în Piața Sfatului și a lovit un polițist

Motociclist arestat după ce a intrat printre pietoni în Piața Sfatului și a lovit un polițist

Un motociclist din București a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii brașoveni, după ce a intrat cu motorul printre pietoni și a lovit un agent al Poliției Locale, în Centrul Istoric.

Polițistul local, aflat în timpul serviciului, a vrut să-l oprească pe bucureștean să intre în Piața Sfatului cu motocicleta – un loc extrem de aglomerat la ora 19.00, însă acesta l-a ignorat și a intrat cu motocicleta printre pietoni, circulând pe două roți pe trotuar și punând în pericol trecătorii, după care s-a oprit cu vehiculul în sectorul de acces către Biserica Neagră.

Omul legii i-a cerut să se legitimeze, timp în care îi explica faptul că accesul este interzis pentru motoare sau alte vehicule. Bărbatul, care era însoțit de prietenii lui, tot pe două roți (un barbat și o femeie), a devenit extrem de iritat de insistențele agentului și a început să filmeze scena în care chiar el era personajul principal.

În momentul în care și omul legii își strângea probe pentru a putea completa procesul-verbal, bucureșteanul a devenit agresiv, lovindu-l pe polițist cu piciorul în zona abdominală. Pentru că situțaia începuse să escaladeze, au fost alertate echipele de intervenție și rutieră de la Poliția Locală Brașov, care au reușit să aplaneze scandalul.

Bărbatul a fost condus la Secția 1 de Poliție, unde a fost predat echipelor de la municipiu. Bucureșteanul a fost audiat și prezentat Parchetului, iar procurorul de serviciu a dispus reținerea agresorului pentru 24 de ore.

Ulterior, instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. El este cercetat pentru ultraj.

Pe lângă aceste probleme, turistul riscă și sancțiuni pentru refuzul de legitimare, dar și pentru parcarea vehiculului în zonă interzisă.

Loading...
  1. Nimic nou. Abuzuri ale poliției brasov. Minciunile si invențiile acestei instituții publice sunt de natura ficțiunii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.