Serviciul pentru eliberarea pașapoartelor a fost suspendat temporar la Făgăraș

Serviciul pentru eliberarea pașapoartelor a fost suspendat temporar la Făgăraș

Pentru că în perioada estivală se înregistrează un număr ridicat de solicitări și pentru că personalul este în continuare deficitar, Serviciul Pașapoarte, aflat în subordinea Instituției Prefectului Brașov, a luat o decizie care îi privește pe făgărășeni.

Astfel, Prefectura Braşov a luat decizia de a suspenda temporar activitatea la punctul mobil de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidenţa Pașapoartelor Simple Braşov, situat în municipiul Făgăraş, în perioada 1 iunie  – 1 octombrie 2018.

„În toată ţara există la ora actuală această problemă, aşa că s-a luat decizia să fie retras personalul de la punctele de lucru şi activitatea să se desfăşoare pe timpul verii numai la nivelul reşedinţelor de judeţ. La nivel local a existat un contract de colaborare cu serviciul din subordinea Prefecturii Braşov care se ocupă de paşapoarte, în baza căruia în fiecare zi de joi se deplasa un angajat la Făgăraş, în intervalul orar 9.00 – 14.00, pentru a elibera paşapoarte şi a lua dosare de la cei care doreau să îşi facă paşapoarte”, a declarat Adriana Avram, şefa SPCLEP Făgăraş, citat de SalutFagaras.

Începând cu data de 1 iunie 2018, făgărăşenii interesaţi de un astfel de document vor avea cele mai apropiate opţiuni la Braşov sau Sibiu.

Foto: arhiva/informatiavj.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.