Badminton: Argint pentru Clubul Sportiv Transilvania Braşov în Cupa României!

Badminton: Argint pentru Clubul Sportiv Transilvania Braşov în Cupa României!

Performanta remarcabila si obectiv atins pentru sectia de badminton de la ACST Brasov: clasarea pe podium la Cupa Romaniei. Competitia, la care au participat zeci de sportivi din toata tara, a fost gazduita de CSS 6 Bucuresti.

Antrenorul sectiei de badminton de la ACST Brasov, Dan Stegaru, l-a trimis in concurs pe Maxim Iacob. La finalul unor meciuri pe muchie de cutit, sportivul brasovean a cucerit medalia de argint si a intrat in elita badmintonului din tara.

„In finala, Iacob a reusit sa se tina foarte aproape de favoritul nr. 1, dandu-ne sperante ca in viitorul apropiat vom  reusi sa-l «detronam». Pana la sfarsitul anului Maxim poate sa iasă campion national! Ne pregatim acum pentru urmatoarele turnee, Cupa Clujului, urmata de  competitia de la Darmanesti si etapa de campionat national, Practicom Forza Bucuresti. Am largit lotul de sportivi care sunt din ce in ce mai atrasi de aceasta ramura. Sunt optimist si cu siguranta vom mai aduce medalii pentru Clubul Sportiv Transilvania”, a precizat Dan Stegaru.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via