Prostituatele, cerşetorii și copiii străzii, în atenţia poliţiştilor

Prostituatele, cerşetorii și copiii străzii, în atenţia poliţiştilor

Timp de trei ore poliţiştii brașoveni au desfăşurat în 24 mai o amplă acțiune, la nivelul județului, pentru prevenirea și combaterea fenomenelor de cerşetorie, vagabondaj şi prostituţie.

Potrivit informaţiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliţie al Brașov, peste 100 de poliţişti de ordine publică, rutieră și de investigaţii criminale au fost angrenaţi, între orele 12.00-15.00, în activităţi pentru eliminarea disconfortului creat de prezenţa cerşetorilor sau a vânzătorilor ambulanţi, precum și pe copiii străzii pe cei care spală parbrize în intersecţie, sau în alte locuri aglomerate, în municipiile Braşov, Făgăraş, Codlea şi Săcele.

În acest interval, polițiștii au legitimat 422 persoane și au controlat 154 vehicule.

A fost constată o infracțiune de natură judiciară  și au fost depistate 47 persoane, dintre care 6 minori au fost încredințați familiilor.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 151 sancţiuni contravenţionale,  în valoare de  23500 lei.  Dintre acestea 50 au fost aplicate pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, 3 pentru activități comerciale ilicite, 80 pentru abateri la regimul rutier și 18 pentru alte abateri.

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap