A fost lansată licitaţia pentru întreţinerea şi repararea străzilor din Braşov

A fost lansată licitaţia pentru întreţinerea şi repararea străzilor din Braşov

Miercuri, 23.05.2018, a fost publicat anunţul de participare (cu nr. 184799) privind achiziţia lucrărilor de Întreţinere şi reparare a străzilor de pe raza municipiului Braşov, loturile 1 şi 2”.

,,Am postat pe SEAP anunţul de licitaţie pentru întreţinerea şi repararea străzilor din Braşov. Mă bucur că am reuşit în sfârşit acest lucru, având în vedere că vorbim de o procedură pe care am demarat-o încă de anul trecut, dar la care ni s-au tot cerut diverse completări sau modificări. Termenul limită este la începutul lunii iulie şi după finalizarea procedurii vom semna câte un acord-cadru pentru fiecare dintre cele două zone în care a fost împărţit oraşul. Sper ca odată cu semnarea acestor contracte, timpul de intervenţie pentru reparaţii să scadă, iar circulaţia pe străzile din Braşov să se desfăşoare în cele mai bune condiţii“, a spus viceprimarul Laszlo Barabas.

Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi, după cum urmează:

Lotul I: 
– Străzile din partea nordică delimitate de str. Zizinului, Toamnei, M.Kogalniceanu, Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – str. Al.I.Cuza), str. Al. I. Cuza, Avram Iancu, str. Stadionului (sector str. Avram Iancu – str. Lunga), Calea Făgăraşului.
În Lotul I se includ toatele elementele geometrice ale străzilor Zizinului, Toamnei, M. Kogălniceanu, inclusiv intersecţiile.
Lotul II 
Străzile din partea sudică, delimitate de str. Zizinului, Toamnei, Kogălniceanu, Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – Al.I.Cuza), Al.I.Cuza, Avram Iancu, Stadionului (sector Avram Iancu – str.Lungă), Calea Făgăraşului.
Termenul limită pentru primirea ofertelor este 02.07.2018, ora 16.00. Tipul procedurii: licitaţie deschisă. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Durata fiecărui acord-cadru este de 48 de luni.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via