Aur la Maratonul International Brașov 2018

Aur la Maratonul International Brașov 2018

Așa profesor, așaelev! Locul întâi la Maratonul International Brașov pentru antrenoarea secției de atletism de la ACS Transilvania, Adraiana Mirea, și eleva ei, Rațiu Ana Izabela!

Competiția, ajunsă la a patra ediție a avutloc în week-end la Brașov. Competiţia a avut curse lungi de maraton (42km) şi semimaraton (21km), mai scurte de 10,7 km, 5,7 km, 2,5 km, dar şi o cursă a copiilor. Astfel, atleta de la Clubul Sportiv Transilvania Brasov, Rațiu Ana Izabela a câștigat detașat competiția organizată pentru juniori, alaturi de colegii ei din club care au obținut clasari în primele 10 poziții. Ca o surpriza, antrenoarea Adriana Mirea s-a înscris la cursa de 5,7 km, pe care a și câștigat-o.

„Este un lucru bun ca am participat și că am susținut cauza caritabilă a crosului. În ciuda vremii nefavorabile, sportivii noștri au obținut o medalie de aur și clasari în primele zece locuri. Continuam antrenamentele și ne concentrăm asupra competițiilor viitoare: ne dorim medalii in 16 iunie, la maratonul DHL de la Brasov, unde vom participa cu tot lotul de atletism de la ACS Transilvania” , a declarat antrenoarea Adriana Mirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.