Junioarele 2 de la ACS Transilvania, rezultate foarte bune

Junioarele 2 de la ACS Transilvania, rezultate foarte bune

Finala de Campionat National pentru handbalistele junioare II de la ACS Transilvania Brasov! La capatul unui sezon excelent, fetele antrenate de Mariana Tarca au obtinut locul 2 la turneul semifinal de la Targu-Neamt, si si-au confirmat prezenta in cadrul competitiei  finale de la Comanesti (30.05-03.06.2018). â

Practic, la capatul unui sezon regulat in care si-au spulberat toate adversarele, brasovencele au castigat fara drept de apel grupa F in care au evoluat, cu 52 de puncte. Astfel, la turneul semifinal, handbalistele de ACS Transilvania au inregistrat trei victorii, 30-14 cu Rapid Bucuresti, 30-14 cu CS ART Galati, 32-16 cu CSS Petrosani si o infrangere cu CSS Bucuresti, 18-23.

De pe locul 2, brasovencele intra in cea mai echilibrata grupa a turneului final, alaturi de CSM Bucuresti, Chimia Ramnicu-Valcea si CSS Tulcea.

Le felicit pe fete pentrufaptul ca ne-am calificat la turneul  final. Elevele mele au dat dovada de  atitudine si daruire si s-au completat reciproc intr-un mod laudabil. Acum trebuie sa tragem concluzii si sa punem la punct aspectele in care mai avem de lucrat. Ne gandim sa abordam fiecare meci serios, de la turneul final. Este o grupa echilibrata, in care orice e posibil. Echipele au practic un nivel valoric ridicat si apropiat. Vom merge pas cu pas, iar primul meci e cel mai important. Un lucru bun este ca nu avem accidentari la lot si ca ne putem baza pe toata echipa”, a declarat antrenoarea junioarelor II de la ACS Transilvania, Mariana Tarca.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via