Accident în care a fost implicată o mașină a Poliției, în Bartolomeu

Accident în care a fost implicată o mașină a Poliției, în Bartolomeu

Un accident a avut loc duminică, în jurul orei 16.00, la intersecţia străzilor Stadionului cu De Mijloc. În accident a fost implicat un autoturism și o mașină a Poliției.

La fața locului au ajuns un echipaj de la Ambulanță, unul de la SMURD și o autospecială a pompierilor, dotată cu apă și spumă. Din primele informații, sunt două victime, conștiente, neîncarcerate.

„Autospeciala MAI din cadrul Biroului Rutier, aflata in misiune, se deplasa pe str. Stadionului, dinspre str. Lunga spre str. De Mijloc , cu semnalele acustice si luminoase  in functiune. La intersectia cu str. De Mijloc, un autoturism condus de un barbat de 33 ani din judetul Brasov, care nu ar fi acordat prioritate, a intrat in coliziune cu aceasta.
In urma accidentului a rezultat vatamarea unei colege de 36 ani din echipajul de politie, care a necesitat ingrijiri medicale si a fost transportata la spital. Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, Gabriela Dinu.
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via