Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Președintele Iohannis practică un discurs contradictoriu

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Președintele Iohannis practică un discurs  contradictoriu

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa atrage atenția că președintele Iohannis practică un discurs contradictoriu, solicitând concomitent colaborare din partea coaliției și a Guvernului, dar și demisia premierului. Răzvan Popa consideră că o astfel de poziționare slăbește poziția României în fața partenerilor externi.

„Președintele a atacat din nou Guvernul și premierul. Asistăm cu toții la un scenariu de campanie care se desfășoară de câteva săptămâni. Dacă vrea să fie credibil și dacă vrea ca România să fie credibilă în plan extern, președintele ar
trebui să nu mai practice un dublu discurs. Are pretenția ca Guvernul și coaliția să colaboreze cu el pe diverse teme, dar solicită concomitent și demisia premierului, deși nu are motive să o facă. Am înțeles mizele electorale ale domnului Iohannis, dar și președintele ar trebui să înțeleagă că până la viitoarele alegeri mai este mult timp. Intrarea timpurie a lui Klaus Iohannis în campanie electorală nu este un lucru de bun augur pentru România”, a spus eurodeputatul PSD.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism
Loading...
loading...
  1. PSD, partidul care transformă orice analfabetă în premier și orice ospătar în analist politic.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.