Adolescentul şi octogenarul daţi dispăruţi de familii au fost găsiţi. Unde a fost găsit minorul

Adolescentul şi octogenarul daţi dispăruţi de familii au fost găsiţi. Unde a fost găsit minorul

Băiatul în vârstă de 15 ani din Rotbav și bătrânul bolnav de Alzheimer, căutați de familie și poliție, au fost găsiți miercuri.

Minorul, care a plecat voluntar de la domiciliul bunicilor în urmă cu câteva zile, a fost găsit într-un sat aflat la 50 de kilometri de casa lui, potrivit stirileprotv.ro.

„Minorul de 15 ani plecat voluntar de acasă, de la domiciliul bunicilor, din localitatea Rotbav – comuna Feldioara, a fost depistat în această dimineaţă, în jurul orelor 2.00, pe raza localităţii Dumbrăviţa”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Băiatul a povestit că a plecat voluntar de la casa bunicilor săi, iar pe drum a întâlnit niște muncitori care i-au propus să meargă cu ei la lucru. Astfel, a ajuns l-a curățat căpășuni și a dormit într-un culcuș improvizat într-un cămin cultural părăsit.

După câteva zile, obosit, murdar și flămând a sunat Poliția, care l-a preluat și l-a încredințat mamei sale.

Băiatul era crescut de bunici de la vârsta de 8 ani, după ce părinţii lui au divorţat. Mama băiatului a hotărât acum să-şi ia fiul alături de ea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, a fost găsit și bărbatul în vârstă de 81 de ani, bolnav de Alzheimer.

În ceea ce o priveşte pe femeia de 50 de ani din Brașov, dată dispărută duminică, aceasta este căutată în continuare de polițiști.

Alte articole:   Orțan: Guvernul României a îngropat proiectul spitalului regional de la Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Mereț Alexandru 20 mai 2018, 3:37 AM

    Unele detalii din acest articol sunt foarte greșite. ,, Înfloritul” articolelor este des întâlnit în mass-media. Verificați sursele și informațiile pe care le primiți, nu mai scrieți neadevăruri ca sa va vindeți știrile.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.