Vizită regală, la Brașov, cu prilejul comemorării Zilei Eroilor şi a sărbătorii Înălţării Domnului

Vizită regală, la Brașov, cu prilejul comemorării Zilei Eroilor şi a sărbătorii Înălţării Domnului

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, şi Alteţa Sa Regală Principele Radu vor vizita municipiul Braşov, joi, 17 mai 2018, cu prilejul comemorării Zilei Eroilor şi a sărbătorii Înălţării Domnului.

La ora 13.45, Familia Regală va depune o coroană de flori la Monumentul Soldatului Necunoscut din Piaţa Unirii, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor locale. Apoi, Majestatea Sa şi Alteţa Sa Regală se vor reculege pentru câteva momente în Biserica Sfântul Nicolae din Piaţa Unirii.

La ora 15.00, Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu vor lua parte, la Casa Sfatului, la evenimentul de lansare a volumului „Susţine cu a ta mână Coroana Română” semnat de Majestatea Sa şi de Alteţa Sa Regală, publicat la Editura Litera.

De asemenea, cuplul regal va vizita expoziţiile de fotografii de la Casa Sfatului dedicate Familiei Regale a României.

Toţi cei care doresc să ia parte la aceste evenimente publice sunt bineveniţi.

Familia Regală participă la Ziua Eroilor şi a Înălţării Domnului în fiecare an în alt oraş, pentru a contribui la aducerea acestor două mari sărbători ale românilor mai aproape de oameni şi de familiile lor.

Foto: romaniaregala.ro

  1. […] Cu prilejul comemorării Zilei Eroilor şi a sărbătorii Înălţării Domnului, Majestatea Sa Marg… […]

    Reply
  2. […] În această zi Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Reglă Principele Radu vor lua parte la evenimente deicate Zi… […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate