Mamă și copil, spulberați de o mașină la Ucea de Sus

Mamă și copil, spulberați de o mașină la Ucea de Sus

11.15 „In jurul orei 10.00, o femeie de 32 ani, care o tinea in brate pe fiica sa minora de aproape 1 an, s-a angajat in traversarea DJ 104P, in localitatea Ucea de Sus, pe trecerea pentru pietoni, prin spatele unui microbuz transport persoane ce oprise pentru debarcarea pasagerilor, cand a fost surprinsa si accidentata de un autoturism care circula din directia Ucea – Victoria, condus de o femeie de 47 ani. In urma accidentului, atat minora cat si mama au suferit vatamari fiind transportate la unitati medicale in vederea acordarii de ingrijiri. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, au anunţat poliţiştii.

10.45 Un accident grav a avut loc la ucea de Sus, unde o mamă și copilul acesteia au fost loviți de o mașină. Pieonii au fost loviți de un autoturism, iar paramedicii au reuşit să îl resusciteze pe copil.

Acesta va fi preluat de un elicopter SMURD, de pe stadionul din Victoria.

Mama este inconștientă și este preluată de un echipaj al Ambulanței, care se va întâlni cu un echipaj SMURD de terapie intensivă şi va fi transportată la Spitalul Clinic Judeţan de Urgenţă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.