Poliţiştii au prins hoţul de biciclete din Braşov

Poliţiştii au prins hoţul de biciclete din Braşov

Tot mai mulți brașoveni s-au plâns că li s-au furat bicicletele, chiar dacă erau asigurate cu sisteme antifurt. În cele din urmă, polițiștii din cadrul Secției 4 au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 48 ani, din județul Brașov.

„Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului, care în ultimele săptămâni ar fi sustras mai multe biciclete prin tăierea sistemelor antifurt cu care acestea erau asigurate. La momentul depistării de către polițiști bărbatul se deplasa cu o bicicletă pe B-dul Gării și avea asupra sa un rucsac cu mai multe scule, chei și clești. În urma verificărilor s-a stabilit că bicicleta cu care acesta se deplasa fusese sustrasă de pe palierul unui imobil situat pe Bulevardul Saturn, prin același mod de operare”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Brașov.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov. Acesta este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.