5 pasi prin care alegi vestiare metalice de calitate

5 pasi prin care alegi vestiare metalice de calitate

Vestiarele metalice sunt piese de mobilier extrem de versatile, fiind utilizate in diverse domenii de activitate, precum:

 • – firme si companii;
 • – depozite, fabrici sau hale industriale;
 • – scoli si gradinite;
 • – sali de sport sau magazine vaste (vestiare tip cuseta pentru valori).

La prima vedere, alegerea unor vestiare metalice nu pare sa fie foarte complicata. In fapt, in momentul in care te afli la fata locului incercand sa alegi modelul de care ai nevoie, constati ca misiunea ta este mult mai complexa. Materialul din care sunt realizate, dimensiunea, dotarile, precum si modul de asamblare al vestiarelor metalice sunt unele dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere in momentul in care iei o decizie.

 1. Materialul de fabricatie

In general, vestiarele metalice de calitate superioara sunt lucrate din tabla de otel profilata cu o grosime de minim 0,6 mm. Un astfel de produs este mai robust si, implicit, mai durabil. Astfel, poti sa fii sigur ca investitia ta este rentabila, nemaifiind nevoie de reparatii sau alte interventii ulterioare.

 1. Dimensiunea si compartimentarea

Aceste doua aspecte depind de scopul pentru care iti doresti sa cumperi vestiare metalice. De exemplu, pentru depozitarea hainelor iti va fi util un model cu 1-2 compartimente (despartitor curat/murdar), insa pentru stocarea lucrurilor de dimensiuni mici sau medii este necesar un model prevazut cu cel putin 5 compartimente! Achizitioneaza un vestiar compartimentat corespunzator si eficientizeaza-ti activitatea zilnica.

 1. Dotari suplimentare

Fiecare detaliu suplimentar este un indice al calitatii vestiarelor metalice pe care doresti sa le achizitionezi. Pentru o dotare completa, urmareste aceste detalii:

 • – sa fie prevazute cu raft in partea superioara si bara pentru umerase (in cazul vestiarelor pentru haine);
 • – sa fie gandite cu sistem de aerisire care sa optimizeze circulatia aerului. Acest aspect este esential daca vestiarele metalice vor depozita obiecte sau haine pe termen lung;
 • – sa fie construite cu picioare, pentru ca astfel vei putea sa cureti mult mai usor spatiul de dedesubt.
 1. Livrarea in stare complet asamblata

In general, montarea unui astfel de vestiar este complicata pentru utilizatori. De aceea, producatorii si furnizorii avizati livreaza vestiare metalice in stare complet asamblata. In plus, vestiarele complet asamblate reflecta robustetea acestora, fiind modele mult mai compacte si stabile.

 1. Sistemul de inchidere

Modul de securizare este unul dintre cei mai importanti indici ai calitatii vestiarelor metalice. Exista mai multe sisteme de inchidere. Unul dintre cele mai practice si eficiente sunt cele ce constau intr-un butuc cilindru cu doua chei pentru fiecare din cele doua usi ale dulapului.

In cele din urma, trebuie sa ai in vedere faptul ca furnizorul de la care cumperi vestiare metalice este un indice de valoare al calitatii acestora! Unul dintre cei mai cunoscuti comercianti de vestiare metalice este OfficeClass.ro, magazinul de birotica si papetarie online nr. 1 in Romania. Pe scurt, motivele pentru care acestia au devenit atat de indragiti pe acest segment de piata sunt:

 • – livrare rapida si gratuita prin intermediul propriului parc auto;
 • – reduceri de pret, oferte cadou, bonusuri si puncte de loialitate;
 • – plata in rate cu 0% dobanda etc.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.