Maratonul Internațional Brașov susține două cauze umanitare

Maratonul Internațional Brașov susține două cauze umanitare

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom Sport vine în sprijinul copiilor și adulților cu boli incurabile, implicându-se în două cazuri umanitare.

Organizatorii Maratonului Internațional Brașov vine în ajutorul brașoveanului Robert Cadar, alergător și fotograf diagnosticat cu o formă rară de cancer, dar și în sprijinul Hospice Casa Speranței.

Astfel, începând din 4.05.2018, jumătate din taxele de înscriere la competițiile de maraton și semimarton sunt direcționate către Robert. În plus, prin intermediul platformei Galantom, se poate face strângere de fonduri pentru aceeași cauză, organizatorii urmând să dubleze suma acumulată, în limita a 3.000 lei.

Brașoveanul Robert Cadar este, din acest an, și imagine a Maratonului Internațional Brașov. Cunoscut pentru ambiția și determinarea sa, Robert Cadar a devenit, în ultimii ani, imaginea performanței sportive și a altruismului, prin implicarea sa în numeroase proiecte și cauze sociale.

De asemenea, Organizatorii Maratonului Internațional Brașov direcționează 15% din totalul încasărilor în beneficiul Hospice Casa Speranței, care sprijină de 25 de ani copiii și adulții cu boli incurabile, precum și totalul încasărilor înregistrate la Cursa Populară, de 5,7 kilometri.

Sportivi din 18 ţări și-au anunțat prezența la Maratonul Internaţional Braşov, care va avea loc pe 19 și 20 mai.

Înscrierile în competiție sunt deschise până în data de 15 mai, pe pagina www.maratonulbrasov.ro.

Foto: arhiva/ziare.com

Loading...
  1. […] În data de 20 mai 2018 va avea loc a patra ediție a „International Metropolitan Marathon Brasov”, eveniment sportiv de masă, care pe lângă latura competiţională, susține și două cauze umanitare. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.