Opt cursuri de formare profesională gratuite și selecții de personal la AJOFM Brașov

Opt cursuri de formare profesională gratuite și selecții de personal la AJOFM Brașov

În luna mai 2018, şomerii braşoveni se pot înscrie gratuit la mai multe cursuri de formare profesională organizate gratuit de către Agenţia Judeţeană de Ocupare şi Formare Profesională (AJOFM) Braşov.

Este vorba despre pentru următoarele meserii: agent de securitate, casier, confecționer-asamblor articole din textile, manager proiect, cameristă, ospătar, recepționer hotel şi sudor.

Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: studii superioare pentru cursul de manager proiect, liceul pentru cursul de recepționer hotel, studii minime obligatorii pentru cursurile de: agent securitate, casier, și sudor și învățământ gimnazial pentru cursurile de cameristă și ospătar.

Cursurile de formare profesională sunt organizate gratuit, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la AJOFM Brașov, şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi.

Perioada preconizată pentru începerea celor 8 cursuri de formare profesională este cuprinsă între 22 – 25 mai 2018 iar durata unui curs variază între 2 și 6 luni conform specificului meseriei.

Informaţii suplimentare despre aceste programe de formare profesională cât și despre actele care trebuie depuse la dosar se pot obţine la sediul AJOFM Brasov, Str. Lungă, Nr.1A.

Selecţie pentru joburi la Făgăraş și Brașov

De asemenea, AJOFM Brașov organizează, în perioada 10- 11 mai 2018, selecții de personal pentru 2 agenți economici din Brașov, care au solicitat această activitate.

Pentru selecții mai sunt comunicate 46 de locuri de muncă vacante în meseriile: inginer industria alimentară, conducător autospecială, șofer mașina de mare tonaj, brutari, gestionar depozit, lăcătuș mecanic, încărcător-descărcător, femeie de serviciu, electrician, ambalator manual, operator siloz, morar.

Contractele de muncă se vor încheia pe perioada nedeterminată, timp de lucru 8h/zi și se acordă tichete de masă aferente zilelor lucrate.

Selecțiile de personal se vor desfășura astfel:

  • joi, 10 mai 2018 cu începere de la ora la 11.00, la sediul Punctului de lucru din Făgăraş, Str. Libertății, nr. 11.
  • vineri, 11 mai 2018, cu începere de la ora la 10.00, la sediul AJOFM Brașov, Str. Lungă nr. 1A, camera 14.

La acest eveniment pot participa toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (șomeri indemnizați sau şomeri neindemnizați).

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.