A început plombarea DN 13. Trafic dirijat pe tronsonul Pădurea Bogății

A început plombarea DN 13. Trafic dirijat pe tronsonul Pădurea Bogății

Anunțate pentru luni, 7 mai, lucrările de reparații de pe tronsonul din Pădurea Bogății al DN 13 au început încă de sâmbătă.

Potrivit reprezentanților Secției de Drumuri Naționale Brașov, vor fi realizate reparații pe tronsonul cuprins între kilometrii 38 și 48, iar lucrările vor dura în peste două săptămâni.

În această perioadă se va circula cu restricții, traficul fiind dirijat.

Lucrările de pe această arteră fac parte dintr-un program mai amplu, de „plombare” a 45.000 mp de suprafață carosabilă de pe drumurile naționale ce trec prin județul Brașov.

Până acum, în baza acestui contract, s-au reparat unele porțiuni de pe DN 1 (Timișul de Sus-Predeal, Ghimbav) și sunt în curs de derulare lucrări pe DN 11 (pînă la granița cu județul Covasna), DN 73 A (Predeal – Râșnov).

Programate erau și reparații pe DN 1, după Ghimbav, spre Sibiu, dar lucrările au fost amânate pînă în momentul în care se va mai elibera zona Cristian a DN 73, unde se fac lucrări de modernizare printr-un proiect european.

Loading...
  1. […] această perioadă se lucrează pe DN 13, pe tronsonul din PădureaBogăţii, dar și pe DN 73 A, între Râşnov şi Predeal și DN 1 spre […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.