Corona Sportul Studențesc a pierdut la lovituri de departajare al treilea meci al semifinalei cu CSM Digi Oradea

Corona Sportul Studențesc a pierdut la lovituri de departajare al treilea meci al semifinalei cu CSM Digi Oradea

Corona Sportul Studențesc a pierdut la lovituri de departajare (8-9) a treia întâlnire din cadrul semifinalelor Superligii Naționale de Polo, împotriva lui CSM Digi Oradea. Meciul a fost unul extrem de disputat, pe lângă cele 14 goluri din timpul regulamentar, jucătorii celor doua formații oferind și numeroase alte ratări și dueluri tensionate.

Cu câteva secunde înainte de final, Gergelyfi a marcat pentru orădeni, ducându-și echipa în avantaj (7-6), însă elevii lui Aurelian Georgescu și-au jucat șansa până la capăt, iar Jerkovic a egalat și a trimis meciul la lovituri de departajare.

Croatul a fost singurul jucător de la Corona Sportul Studențesc care a înscris de la 5 metri, în timp ce pentru CSM Digi au marcat Roca și Vancsik, formația orădeană făcând astfel 3-0 la general și calificându-se în finala campionatului. Pentru Corona Sportul Studențesc urmează finala mică a Superligii Naționale, unde va întâlni pe Dinamo București.

La finalul partidei, antrenorul Aurelian Georgescu a declarat că, în ciuda înfrângerii, echipa încă îşi mai poate îndeplini obiectivul, şi anume locul trei în clasamentul final.

„Dacă nu dăm gol de la cinci metri, nu putem câștiga un joc, asta e clar. Ne-am fi dorit ca, printr-o calificare în finală, sa depășm ceea ce ne-am propus, dar acum sperăm să învățăm din greșelile pe care le-am făcut în partidele cu Oradea, iar la finalul play-off-ului să ne putem bucura de medaliile de bronz. Am așteptat și ceva mai mulți suporteri la bazin, pentru că au fost mai mulţi orădeni la meci, care au dominat fondul sonor. Sunt lucruri mărunte, care contează în economia unei calificări. Noi, însă, încă ne putem îndeplini obiectivul în finala mică, pentru locul 3”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.

Corona Sportul Studenţesc – CSM Digi Oradea 8-9 (2-2, 2-1, 0-0, 3-4, 1-2)

Au marcat: Jerkovic 3, V. Georgescu 1, Ivovic 1, Vlăsceanu 1, Crețu 1, Oanță 1/ R. Georgescu 3, Gergelyfi 2, Roca 1, R. Szabo 1, I. Szabo 1, Vancsik 1.

Juniorii III s-au calificat la turneul final

Echipa de polo juniori III de la Corona Brașov a reușit să se califice la turneul final al Campionatului Național, după ce a terminat pe locul … calificările Zonei Nord.

În returul competiției, disputat la Brașov de joi până duminică, poloiștii antrenați de Florin Turcu au învins pe AMEFA Arad, Viitorul Cluj și H2O Team Târgu Mureș, cele trei victorii asigurându-le calificarea în ultimul act al campionatului de juniori III.  „A fost un retur excelent făcut de băieții noștri şi îi felicit pentru această performanță”, a spus antrenorul Florin Turcu.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.