Cupa Luceafărul, concurs de atletism pentru copii în Poiana Brașov

Cupa Luceafărul, concurs de atletism pentru copii în Poiana Brașov

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov organizează Cupa Luceafărul, ediția a 2-a. Acest concurs interjudețean de atletism și etapă a județului Brașov la copii are loc în ziua de sâmbătă, 12 mai 2018, pe stadionul Complexului Sportiv Național Poiana Brașov.

Probele competiției:

Copii 1, Băieți + Fete, probe 60 mp, 200 m, 800 m, lungime, greutate;
Copii 2, Băieți + Fete, probe 60 mp, 200 m, 800 m, lungime, oină;
Copii 3, Băieți + Fete, probe 50 mp, 200 m, lungime, oină.

Se vor întocmi clasamente individuale pe probe și pe fiecare categorie de vârstă.

Participarea se face pe bază de înscrieri transmise organizatorului până joi, 10 mai 2018, la ora 17, pe Formulare tip FRA cu menționarea performanței deținute de către copii, conform FRA, prin e-mail la contact@ajabrasov.ro. Validarea concurenților se va efectua în ziua de sâmbătă, 12 mai 2018, la ora 9, la secretariat – stadionul din Poiana Brașov, în baza înscrierilor și a carnetului de legitimare cu vizita medicală la zi sau adeverință medicală.

Pentru sportivii nelegitimați înscrierea se va face pe bază de: tabel semnat de conducătorul clubului sau al asociației sportive și adeverințe medicale individuale. Ședința tehnică este programată sâmbătă, 12 mai 2018, la ora 9:30, la secretariatul concursului – stadionul din Poiana Brașov.

Organizatorii vor acorda: diplome pentru primii 3 clasați la fiecare probă (băieți + fete), Cupa Luceafărul pentru cel mai bun rezultat din finale, conform tabelei de punctaj (băieți + fete), alte premii-cadou oferite de sponsori.

Cheltuielile de organizare și premiile vor fi suportate de către organizatori, iar cele de participare de către structurile sportive de care aparțin sportivii participanți. Programul și Regulamentul le găsiți AICI. Organizatorii pot modifica programul de concurs, modificare ce va fi comunicată în timp util participanților.

Taxa de înscriere este de 10 RON/ sportiv. Nu se fac înscrieri în ziua competiției.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.