Tineretul PMP Braşov dezminte informaţia lansată la Bucureşti că ar pleca la PSD

Tineretul PMP Braşov dezminte informaţia lansată la Bucureşti că ar pleca la PSD

Fostul lider al organizaţiei de tineret a PMP, Gabriel Popa, a afirmat că pe data de 2 mai, de Ziua Naţională a Tineretului, s-a decis ca organizaţia să se alăture PSD. În replică, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, declarând că informaţia este „fake news” şi doar un om din partid a hotărât să plece, deoarece „îi e mai bine în poze lângă Petre Daea”.
„Am vrut ca de ziua noastră naţională, vocea noastră, a tinerilor, să se facă auzită. Am intrat şi ne-am implicat în politică pentru ca interesele şi drepturile tinerilor să fie promovate. Nu am reuşit să facem foarte mult în acest sens în cadrul Partidului Mişcarea Populară. De aceea, în mod firesc ne-am îndreptat către PSD, partidul care până acum a luat cele mai multe decizii în favoarea tinerilor şi în care noile generaţii au cele mai mari şanse de accede în funcţiile publice. Vrem ca vocea noastră să conteze iar argumentele noastre să fie auzite. Sperăm, credem şi ne dorim să avem un viitor cât de bun se poate în ţara noastră. Locul nostru este în partidul în care putem construi, în care putem realiza cu adevărat ceva pentru tineri”, a declarat Gabriel Popa, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta a anunţat că alături de el au decis să se înscrie în PSD majoritatea membrilor conducerii centrale, filialele şi membri ai organizaţiei de tineret a PMP din întreaga ţară, printre care și Brașovul.

Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism

„Apreciem gestul colegilor noştri şi suntem bucuroşi să aducem forţe proaspete în organizaţia noastră. Această iniţiativă confirmă practic percepţia că PSD este cu adevărat partidul care oferă cea mai bună platformă de exprimare şi promovare a tinerilor. Nu sunt vorbe mari. Cei mai mulţi tineri au fost pe listele PSD de la locale şi de la parlamentare – atât ca număr, dar şi ca pondere. De asemenea, în primul an de guvernare PSD vedem că pentru tineri s-au luat mai multe măsuri decât în toată perioada guvernării PNL-PDL, începând de la programele de ucenicie şi internship, până la dublarea fondului de burse şi transport gratuit pentru studenţi, dar şi RCA redus pentru tineri”, a mai spus acesta.

În replică, președintele Organizației de Tineret a PMP Brașov, George Antohe (foto), a declarat pentru newsbv.ro, că  „este un zvon că organizația de tineret ar pleca în perioada următoare alături de fostul lider al organizației la PSD. Vreau să precizez că este doar un zvon, noi suntem o echipă tânără, alături de preşedintele filialei, Costel Mihai. Mai mult, de săptămâna viitoare, alături de președinte, vom fi în stradă  pentru a strânge semnături pentru alegerea primarului din două tururi de scrutin. Reafirm, nu a existat nicio discuție cu mine sau cu colegii din organizația de la Brașov, și în niciun caz nu se pune problema de a merge la un partid de stânga”.

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a calificat informaţia drept „fake news” şi a susţinut că din partid a plecat un singur om. “Cum e să fii tânăr şi să te bucuri că ai ajuns într-un partid condus de Daea? Credeam că doar oile au priză la acest tip de a face politică, dar se pare că şi unii cârlani au lipici la Daea. Una peste alta, e fake news. De la PMP a plecat un om care a decis că e mai bine să stea în poze lângă Daea, în PSD. Tinerii noştri au congres pe 2 iunie şi acolo veţi vedea cei mai valoroşi tineri din politică, pe cei care cred în PMP!”, a scris Eugen Tomac pe contul său de Facebook.

Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.