Hoţ prins după ce a dat mai multe lovituri în Braşov

Hoţ prins după ce a dat mai multe lovituri în Braşov

Polițiștii braşoveni au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 26 ani care, în perioada 1 – 23 aprilie, ar fi pătruns în mai multe locuințe de pe raza Secției 2.

Individul profita de faptul că proprietarii uitau ușile descuiate și a sustras un telefon mobil, un laptop, poșete cu acte și bani precum și cheile unui autoturism.

„În urma activităților desfășurate de polițiști a fost stabilită identitatea acestuia și a fost prins în flagrant, în timp ce ieșea în fugă din curtea unui imobil de pe str. Poiana Narciselor din Stațiunea Predeal.  Asupra sa, la controlul corporal, au fost descoperiți bani despre care există indicii că ar fi provenit din comiterea acestui gen de fapte. De asemenea, în urma percheziției efectuate la domiciliul unei femei de 45 ani, din județul Brașov, unde acesta locuia fără forme legale, a fost identificat un telefon mobil, provenit din comiterea unui furt în data de 20 aprilie a.c.”, se arată într-un comunicat al IJP Brașov.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și este cercetat în continuare pentru furt calificat, tentativă la furt calificat și tentativă la tâlhărie calificată, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

De asemenea, polițiștii au dispus și reținerea pentru 24 a de ore a femeii. Aceasta a fost introdusă în arest și este cercetată în pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.