ÎN DIRECT Pro Business Together a adus patru speakeri de renume la Brașov

ÎN DIRECT Pro Business Together a adus patru speakeri de renume la Brașov

Un eveniment de marcă în business are loc, la această oră, la Brașov!  Pro Business Together este organizat la inițiativa Asociației ProAfaceri.

Asociația ProAfaceri Brașov a apărut din dorința de a dinamiza mediul de afaceri brașovean, dar și pe cel regional și național prin implicarea în activități care să creeze oportunități pentru investitori, oameni de afaceri români și piața forței de muncă.

Asociația ProAfaceri Brașov își propune să fie prima opțiune a antreprenorilor în vederea dezvoltării, finanțării și internaționalizării afacerilor.

Ppatru speakeri de business de renume vin la Brașov pentru a împărtăși din experiența și cunoștințele lor, printre aceștia numărându-se și analistul economic- Keynote speaker – Radu Soviani.

Evenimentul reunește aspecte teoretice și, mai ales, practice ce vor fi prezentate de către personalități ale mediului de afaceri, experți și consultanți recunoscuți național și internațional.

Evenimentul de pe 26 aprilie 2018 va debuta la ora 16.15 cu două workshop-uri: “Finanțări accesibile pentru afaceri” și workshop-ul: “Instrumente esențiale pentru afaceri profitabile”.

 

Pe lângă discursuri și workshop-uri, Q&A, networking și tombolă, agenda evenimentului va cuprinde o cină însoțită de o degustare de vinuri.

Pro Business Together se adresează antreprenorilor, oamenilor de afaceri, top managerilor, managerilor de departament, freelancerilor și tuturor celor interesați de mediul de afaceri brașovean.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.