Cum te pot ajuta serviciile de contabilitate online să asiguri un management performant al companiei

Cum te pot ajuta serviciile de contabilitate online să asiguri un management performant al companiei

Contabilitatea este unul din pilonii de baza ai oricarei companii, fie ca vorbim de o corporatie, un IMM sau un start-up. Pentru ca o afacere sa functioneze corespunzator si sa prospere, antreprenorul trebuie sa inteleaga rolul contabilitatii in cadrul companiei sale si sa se asigure ca principiile si procedurile sale sunt respectate si aplicate corespunzator.

Rolul contabilitatii este unul mult mai complex decat am fost invatati sa credem. Din pacate, multi ignora importanta acesteia si o asociaza doar cu depunerea declaratiilor obligatorii la stat, insa ignorarea informatiilor contabile poate conduce la un management defectuos al companiei si, intr-un final, la falimentul afacerii.

Ca antreprenor, nimeni nu cunoaste business-ul mai bine decat tine, insa informatiile cele mai importante pentru o firma se regasesc in documentele contabile. Daca acestea nu sunt urmarite corespunzator, este mult mai greu sa iei deciziile manageriale potrivite pentru ca afacerea ta sa functioneze eficient. Insa, de cele mai multe ori, antreprenorii nu au timp sa se ocupe de aceste aspecte, fiind deja ocupati cu multe alte sarcini specifice rolului lor in companie.

Asadar, cum poate un antreprenor sa se ocupe de dezvoltarea business-ului si conducerea companiei fara a mai avea pe cap grija contabilitatii? Simplu: apeland la servicii de contabilitate online!

Acum, antreprenorii pot beneficia de un serviciu complet care ii ajuta sa se elibereze de sarcini repetitive si sa se concentreze asupra sarcinilor de business cu adevarat importante, cum ar fi managementul companiei. In premiera in Romania, platforma keez.ro ofera servicii de contabilitate online si instrumente de management operational, fiind un adevarat „birou virtual”, menit sa ajute antreprenorii sa se degreveze de sarcinile care tin de contabilitate, salarizare, si multe alte activitati care implica birocratie.

Cum te poate ajuta keez.ro sa asiguri un management performant companiei tale?

Principalul avantaj al serviciilor de contabilitate online consta in faptul ca te ajuta sa deblochezi resursele pe care le utilizezi in prezent pentru a tine evidenta in paralel cu contabilul, acesta fiind oricum mult prea ocupat pentru a-ti oferi in timp util informatiile de care ai nevoie pentru a lua deciziile manageriale potrivite.

Keez.ro nu numai ca preia activitatea de contabilitate si se ocupa de ea in toate aspectele sale, dar iti si permite sa gasesti oricand doresti rapoartele importante pentru compania ta, putand verifica in orice moment daca s-au depus toate declaratiile la stat, daca s-au platit toate facturile, daca s-au efectuat toate incasarile de la clienti, intreg procesul putand fi urmarit direct de pe un smartphone sau un laptop.

Keez.ro este foarte usor de utilizat! Tot ce trebuie sa faci este sa pozezi documentele, sa le incarci pe platforma online si de restul se ocupa o echipa de specialisti in contabilitate si management operational!

Principalele servicii pe care le ofera Keez.ro sunt:

 •  contabilitate
 •  salarizare
 •  infiintare firma

In plus, beneficiezi de multe alte instrumente care te vor ajuta sa asiguri un management eficient al companiei tale:

 •  Rapoarte optime pe care le poti consulta usor si rapid, fiind astfel mereu la curent cu privire la performantele business-ului tau
 •  Procese verificate Big4 – ai garantia ca documentele tale sunt supuse unei supra-verificari din partea unui expert de inalta competenta
 •  Acces on-line la toate documentele generate de business-ul tau
 •  Procesare rapida a documentelor (facturi, chitante, etc.) pe care le poti incarca in platforma cu usurinta, prin intermediul aplicatiei dedicate
 •  Posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricand
 •  Cele mai inalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansati decriptare de la Microsoft Azure
 •  Formularele si modelele necesare pentru desfasurarea business-ului nu mai trebuie cautate pe internet, avand acces la ele (descarcabile si editabile) direct pe platforma
Loading...
 1. cand ai ramas fara curent sau fara net…caca rapoarte.
  pretul pt 5 acte….de rahat!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.