Suprize – surprize la concursul de director adjunct la Poliţia Locală Braşov. Premoniţiile lui Aldea

Suprize – surprize la concursul de director adjunct la Poliţia Locală Braşov. Premoniţiile lui Aldea

Angajările la Poliţia Locală Braşov au ajuns şi la nivelul de director şef adjunct. Poliţia Locală este instituţia aia care, zice şefu Nicu Aldea, că deasupra lui nu mai e nimeni, ci doar primarul George Scripcaru, aşa că el nu dă socoteală nimănui de toate nebuniile care au loc în cuibuşorul de la magazinul Star.

Interesant este faptul că pentru acest post s-au înscris la concurs nume sonore, precum Adrian Macarie sau Sergiu Chifu, actual consilier local PNL şi patronul unui pub din Centrul Civic. Adrian Macarie a candidat acum două mandate la un post de senator PRM, iar la ultimele alegeri a fost prezentat candidat al UNPR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.

Iată rezultatele la proba scrisă, urmând ca interviul să fie în data de 18 aprilie.

Din informațiile pe care le deținem, Vlad Vasile ar fi persoana susţinută de actualul şef, Nicolae Aldea, care este și șeful comisiei de examinare (? – el centrează, el dă cu capul…). De ce? Pentru că, spun sursele noastre,  Aldea ştie că nu prea mai este în graţii pentru „performanţele” ca şef şi se pregăteşte o rocadă. Vlad Vasile este pensionar MAI şi este comisarul şef care i-a luat locul lui Claudiu Tămîrjan în fruntea Poliţiei Rutiere…

Premoniţiile lui Aldea

La şedinţa Consiliului Local Braşov din decembrie, iată ce cuvânta tovarăşul Aldea (conform stenogramei de pe site-ul Primăriei Brașov). Înlănţuirea cuvintelor îi aparţine:

„Odată cu angajările făcute, noi avem în momentul de față scos la concurs și postul de director adjunct. Este un post care din punctul meu de vedere vreau să fie prezent la aceste discuții (era vorba despre restructurarea Poliției Locale – n.r.) și eu știu viziunea managerială pe care o va avea directorul adjunct să fie luată în calcul, odată cu angajarea și pe acest post a persoanei respective, care va câștiga concursul, să avem această discuție”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.