Ministrul Turismului a asistat la Parada Junilor

Ministrul Turismului a asistat la Parada Junilor

Ministrul Turismului, Bogdan Trif s-a aflat la Brașov în această duminică, pentru a participa la un eveniment important al comunității, Parada Junilor.

Ministrul s-a arătat extrem de încântat, precizând că va recomanda tuturor turiştilor să vină şi să urmărească an de an această manifestare, scrie agerpres.ro.

 

„Sunt extrem de încântat de acest eveniment. Este prima dată când particip, dar promit că nu o să mai lipsesc. O să recomand tuturor turiştilor să vină să urmărească an de an acest eveniment la Braşov, pentru că îmbină tradiţiile, cultura braşovenilor şi totodată arată frumuseţile şi obiceiurile nu doar ale braşovenilor, ci a întregii Românii. (…) Mă bucur încă odată că acest eveniment a adus atât de mulţi turişti în Braşov. Am vizitat Centrul de Informare şi Promovare Turistică şi vreau să vă spun că m-a impresionat, şi vă spun că este unul dintre cele mai bine organizate şi mai aspectuoase, iar oamenii sunt instruiţi, ştiu să îndrume turiştii spre toate locurile frumoase pe care Braşovul le oferă” a afirmat Trif.

Totodată, el a felicitat modul în care se promovează orașul cât și organizarea turismului.

Participarea la eveniment a fost precedată de o întâlnire a ministrului cu parlamentari, primari și consilieri locali și județeni.

Foto: ziare.com

Loading...
  1. […] Pe aceeași temă: Ministrul Turismului a asistat la Parada Junilor […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.